Frerik de Swetser

Boekingsinformatie

Mocht u een aanvraag willen doen, dan hebben wij enkele informatie van u nodig. U kunt hierbij denken aan wat voor festiviteit u organiseert en locatie + datum en tijdstip hiervan, het aantal gasten en het type publiek. Ten slotte is het ook aan te raden om eventuele bijzonderheden te melden.

U kunt hiervoor contact opnemen met:

Frerik de Swetser
06-11752075
Frerik.samplonius@hotmail.com

Zin en een écht feestje?
Boek Frerik!

Frerik is in Friesland inmiddels een bekende verschijning. Dit natuurlijk dankzij het grote succes van zijn mega-hit: “Iderien wurdt bekend behalve ik”. Frerik wist als outsider in 2016 met dit nummer de derde plaats van de Fryske top 100 te halen. Inmiddels is de clip op YouTube al meer dan 200.000 keer bekeken. Dankzij het succes van dit lied is Frerik inmiddels overal een graag geziene gast en is hij in Friesland geen onbekende meer.

Na deze succesvolle single volgden “Bier falle litte” en “Ik wie blyn”. In juni van 2019 volgt er wederom een spraakmakende single. Afkomstig van zijn eerste cd album (Swetse en Swere) wordt de “Lelijkste man van de stad” in zowel het Fries als in het Nederlands uitgebracht. Frits Spits vond het een dermate grappig liedje dat hij het op 23 juni in zijn uitzending draaide op Radio 1.